13 nye instruktører til Barnas svømmeskole er klare.

Hele 30 nye instruktører fra hele Østfold deltok på helgens kurs. 13 av disse var fra Halden. Dette vil sikre at neste års Barnas Svømmeskole har dyktige instruktører som kan lære bort svømming til alle som deltar på svømmeskolen.

mms_img-665409525

mms_img-1029340681

Cindys granloa bars oppskrift

 

Granola bars her 3

Last ned utskriftsvennlig PDF her

  • 3 – 6 dl hakkete nøtter (peanøtter, mandler etter smak og behag)
  • 7 dl havregryn
  • 5 dl Rice Crispies (Kjøpes i Sverige)
  • 1,5 dl honning
  • 150 g smør
  • 1 dl brunsukker (gjerne lys muscavadorørsukker)
  • 1 teskje vanilje
  • 1 teskje salt
  • 2 SS peanøttsmør
  • 150-250 g hakket sjokolade – etter smak og behag

Forvarm ovn til 180 C

Stek havre og nøtter på en grunn langpanne i 5 minutter. Rør om og stek 5 minutter til.

I en liten kjele smelt smør, honning, brunsukker, vanilje, peanøttsmør og salt på medium varme til sukkeret er helt oppløst.

Dekk en liten langpanne med folie, og smør folien med cooking spray eller litt smør.

I en stor bolle, rør sammen havre, Rice Crispies, og nøtter sammen med smørblandingen. Rør godt.

La blandingen avkjøle i noen minutter, og tilsett halvparten av sjokoladen.  Bland sammen.

Hell blandingen over i liten langpanne.  Smør en stor bit med vokspapir med litt smør eller olje. Bruk denne til presse blandingen godt ned i panna. Bruk litt tid på dette så de holder seg sammen.

Hell over resten av sjokoladen og litt ekstra nøtter om ønskelig. Press ned igjen.

Dekk med folie og avkjøl i 2 timer.

Ta ut av formen og skjære opp i passende biter. Lagre i tett plastboks, med matpapir mellom lagene.

Kan med fordel fryse halvparten.

Blir ca 40 bars.

Aloha from Cindy Melberg! Halden, 25.1.2016

Alle svømme mammaer…..

Inviteres til treff på Ernesto fredag 29. januar kl 19:30
Just for fun!

Skjermbilde 2016-01-16 kl. 18.48.48P.g.a. bordbestilling ønskes påmelding innen fredag 22. januar til Monica Oseland 95059493

Velkommen!