Grete vil gjerne starte med å skryte stort av svømmerne, og ikke minst av våre lagledere i Sandefjord, Sessa, Jørgen og Ragnhild. Blide, omsorgfulle og tilstedeværende, med full oppbacking til hver enkelt utøver! Kjempeartig å være på slike stevner.

Her følger rapport og bilder fra Jørgen, (og mer detaljer om A og A-rekrutt finner dere i innlegget under fra Andreas som fulgte ivrig med på Livetiming):

20 svømmere fra Halden deltok i det tradisjonsrike «Vestfold-svøm» i Sandefjord, helgen 21.-22. april ! Utøvere fra klubbens B, A-r og A parti utmerket seg godt i konkurranse med 17 andre klubber, selv om lørdagen begynte med noen kjedelige diskvalifikasjoner. Arrangøren hadde før årets stevne gjort investering i full-elektroniske «Omegapaller», som til og med registrerte reaksjonstiden til utøverne under startene. En mengde personlige rekorder og gullmedaljer ble bragt tilbake til Halden. Så mange at Halden havnet på tredje plass av alle klubber, med 66,6%- perser av alle individuelle starter under helgen. 4 NM-krav utmerket Jakop ( 50/100 fly og 100 medley) og David (100 medley) seg med , vi gratulerer. Under lagsvømmingen på lørdagen tok Halden sølv, kun slått med fattige 5 tideler under et nervepirrende oppgjør i mixed-stafett over 6×50 fri. Lagledere under helgen var Raghnild, Sessa og Jørgen som var svært fornøyde med sine utøvere og deres innsats. De fleste overnattet på hytter i Stavernsområdet eller på camping i Sandefjord, noe som ble en god stimulering av det sosiale samholdet blant svømmerne!

[singlepic id=5305 w=395  float=left][singlepic id=5292 w=175  float=right]

[nggallery id=61]