Idag var det sista dagen på NM för i år.Vi avslutade på ett alldeles utmärkt sätt för HSK. Nora som väntat och laddat hela helgen för sitt 200 butterfly lopp var först ut, hon simmade på 2.30.06, vilket var säsongsbästa och detta gav henne en 10 plats i landet.

Sedan var det Andreas tur att simma sitt sista individuella lopp, 100 rygg, han gjorde sitt bästa ryggsimslopp någonsin och lyckades sätta alla vändningar och även målgången, detta gav honom en 3 plats och en fin bronsmedalj att ta med hem till Halden, hans första mästerskapsmedalj!. Tiden blev 1.03.19.

Sedan var det Annas tur att göra sitt sista lopp för helgen, 1500 fri. Som vanligt simmade hon jämt och bra, andra halvan av loppet lite snabbare än den första. Sluttiden blev 17.59.94, en sekund över pers men ett klart godkänt lopp. Det gav henne en 9 plats.

Killarna simmade sista stafetten som var 4*100 medley. Tiderna blev: Andreas 1.04.28, Ole 1.15.28, Jacob 1.04.06 och David 57.31, resultatet blev en bra 5 plats. De slog många av storklubbarna som f eks Stavanger och Asker. Framförallt Ole Marius har varit i toppform under alla stafetter, han har persat flera sekunder på sina distanser och visat att han kommer bli en farlig konkurrent för resten av landets 97:or nästa år.

Det har varit en väldigt bra helg både socialt och resultatmässigt. Vi har nog lyckats visa fram att HSK har ett gäng att räkna med. I stort sett alla våra placeringar var topp 10 i Norge, eller ännu bättre,  vilket jag tycker är jättebra!

Grattis alla simmare till en kanonbra insats under helgen. Det är fantastiskt kul att få vara er tränare!

Tack Lasse för all hjälp med mat och annat under helgen.